Menu

Draaitechnieken door gastdocent Siete Koch (1) en Lies van Huet (2)

Draaitechnieken week 1

Siete Koch geeft deze zomer lessen draaitechnieken. Siete heeft zijn prachtige atelier in Workum. Hij is een moderne en traditionele pottenbakker en gaat je leren hoe je ovenschalen, theepotten, dekselpotten draait. Als je mee wilt doen met deze cursus is het handig om een 'Moodboard' te maken en dit mee te nemen; een inspiratiebord met kleuren en vormen in de keramiek. Leuk om te doen, voor jezelf en ook voor de docent, zodat hij ook een idee krijgt wat jij wilt maken. 

Datum: maandag t/m vrijdag 12 - 16 augustus 2019 (week 1) 

Kijk ook eens op zijn website www.kochpottery.nl

Aanmelden kan met het contactformulier of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Draaitechnieken Lies van Huet week 2

Een hele week draaien op een electrische draaischijf. Een cursus voor beginners en gevorderden. Wil je je meer  bekwamen in het centreren, cilinders bouwen en kommetjes draaien? Of wil je leren hoe je dekselpotten maakt, oren en tuiten maakt op theepotten, borden draait? Dat kan allemaal in deze week. Doordat je je focus een hele week op het draaien hebt, zul je versteld staan van het resultaat. Om je voor te bereiden op deze zomercursus kun je een 'moodboard' maken waarin je vormen, kleuren en sferen laat zien, die jou aanspreken.

Datum: maandag t/m vrijdag 19 - 23 augustus 2019 week 2

Voor beide weken geldt:

Prijs: inclusief lunch, koffie en thee, materialen en klei: €  390,-

Aanmelden kan met het contactformulier of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

 

2- en 3 daagse zomerweek Draaitechnieken

Omdat er vraag naar is, deze zomer ook weer de mogelijkheid om 2 of 3 dagen onder deskundige leiding van Lies van Huet je verder te verdiepen in het draaien. Deze is geschikt voor zowel beginners als gevorderden; het is een cursus 'op maat'. 

Prijs: inclusief lunch, koffie en thee, materialen en klei:2 daagse € 187,50, 3 daagse € 281,-

 Aanmelden kan met het contactformulier of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar boven

Login or Register