Menu

Over Ambacht en Vrije Expressie

7 april tot en met 10 juni 2018

De jubileumexpositie van de SKNN Stichting Keramisten Noord Nederland Over ambacht en vrije expressie’ , wordt gehouden in het Centrum voor Beeldende Kunst Emmen(CBK)  Ermerweg 88b, 7812 BG Emmen.

 

Ode aan de natuur - 'Blue White Sky'

11 maart t/m 10 juni 2018

De NVK, platform voor kunstenaars die professioneel met klei werken, participeer ik samen met 40 andere kunstenaars in de tentoonstelling Ode aan de Natuur in het Von Gimborn Arboretum in Doorn.

Mijn werk, een gedraaide steengoed reminiscense pot met deksel, toont een ode aan de Friese luchten. Door deze luchten, deze rijkdom aan kleuren, ben ik van deze provincie gaan houden..

Galerie de Pomp in Warmond

Waddenservies

Mijn 'Waddenservies' staat vamaf 1 februari tot en met 31 maart 2018 bij Galerie de Pomp in Warmond 

'Lies maakt interieurkunst en werkt in opdracht. Zij geeft cursussen en workshops en is eigenaar van een prachtig en goed geoutilleerd atelier, gevestigd in de oude gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden. Lies werkt met steengoedklei en porselein. Vanuit een concept, een idee, ontstaat de vorm. Dan volgen de techniek en de kleuren, met als belangrijke inspiratiebron het Friese landschap'.

Kunstmaand Ameland november 2017

Een unieke samenwerking tussen Anna Greidanus en Lies van Huet, een ontmoeting tussen twee culturen. In een actie-reactie thema hebben Anna en Lies elkaar in ieders werk in het begin van en soms halverwege het maakproces gezocht en uitgedaagd. Het bleek een spannende onderneming, gebaseerd op vertrouwen. Uitgevoerd in steengoed en porselein met eigen ontwikkelde glazuren. De uitkomst ervan is te zien komende maand tijdens de Kunstmaand Ameland november 2017. Ons werk is deze hele maand te zien in de Kiewietshoeve in Nes.

Techniek: handgedraaid en vervormd. Materiaal: steengoed en porselein. Afmetingen: (hxb) 23,5x18.

Fotografie Linus Harms

Jean Paul Gaultier meets Harlingen in NRDRHVN91

Vanaf 1 april tot en met 1 september 2017

Samen met vier kunstenaars een vervolg-expo in het prachtige pand aan de Noorderhaven in Harlingen. Alles in de sfeer en trant van Jean Paul Gaultier!

Hamburg Lavantehaus

Van 7 tot en met 10 mei 2015 expositie van de tatoeagebekers in de Popup-store van het Lavantehaus in Hamburg,  tijdens de Hafengeburtstag. 

Galerie de Ambachtsman

Op 20 april exposeer ik in Galerie De Ambachtsman in Wittelte (Zuid-West Drente). Behalve bekend werk, laat ik ook een aantal nieuwe objecten zien. Ik nodig jullie dan ook van harte uit te komen kijken. De expositie duurt tot en met 23 juni.

VROUW WTC expo in Leeuwarden

VROUW WTC expo in Leeuwarden
11. 12 en 13 maart.
Samen met 14 andere kunstenaars exposeer ik in de Passage van de WTC; vrij. 12.00 - 22.00, zat en zond 11.00 tot 18.00uur. Zie ook www.wtcexpo.nl

Galerie Hannie Mein in Wolvega


Lies van Huet e.a. exposeren hun werk in Homecenter Wolvega van 8 januari tot 31 maart 2011. Tijdens normale winkeltijden geopend.

De Dorpsschuur Lent

Expositie Verbinding van Lies van Huet met keramiek en Els van Brakel met schilderijen.
26 en 27 maart 2011.

Login or Register