Menu

2 daagse RAKU workshop

De 2 daagse Raku workshop was heel fijn! Lies is iemand met veel ervaring en kennis en tegelijkertijd verstaat ze de kunst om iedereen haar eigen leer ‘klei’ proces te laten volgen. Met minimale instructies weet ze het beste eruit te halen voor iedereen. Het zorgde er bij mij voor dat ik volledig mocht opgaan in het proces van creëren. Iets wat heerlijk was na een drukke week. Met een leeg hoofd en een voldaan gevoel reed ik s avonds terug naar Amsterdam. 
De omgeving waarin de workshop werd gegeven is ook fantastisch. In de oude gevangenis van Leeuwarden is het een belevenis om te vertoeven. De keramiekruimte van Lieskeramiek is uiterst inspirerend. Je kunt ideeën opdoen en tegelijkertijd Lies haar vakvrouwschap bewonderen.

Met dank ook aan haar echtgenoot Paul die op dag 2 hoofdstoker was van het Raku proces. Raku stoken is een prachtig, verwonderend proces waarbij het écht spannend was hoe onze creaties eruit kwamen. Ik heb die dag veel ohhhhh’s en ahhhhh’s gehoord. 

Dank je wel Lies voor je warme aanwezigheid, begeleiding, de heerlijke lunch en de fijne gesprekjes tussendoor. Tot volgend jaar!

Groetjes Barbara

terug naar boven

Login or Register