kinderfeestje-leeuwarden-pottenbakken

Kinderfeestjes

Coronamaatregelen vanaf 14 oktober 2020We kunnen nog steeds doorgaan, mits we ons houden aan onderstaande richtlijnen én het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar (dus ook begeleider) is nu verplicht.

1. Bij binnenkomst atelier: handen wassen met desinfectie-gel.  2. Niessen en hoesten in je elleboog. 3. Neus snuiten in een papieren zakdoek. 4.  Ik draag een gelaatsmasker.

Potjes bakken in de bajes

Kindercursussen

Een herfst/winter en een voorjaarscursus voor jongens en meisjes van de basisschool. Op 7 woensdagmiddagen van half 3 tot half 5 ga je allerlei spannende dingen maken van klei. We werken telkens met een thema. Dit kan zijn, de onderwaterwereld, een reis om de wereld en nog veel meer! Alle werkstukken worden gebakken en door jullie beschilderd met prachtige glazuren.

Aan het eind van deze cursus worden jullie werken geëxposeerd en mag je het laten zien aan wie je maar wilt.

Data: 7 woensdagmiddagen: 20 en 27 sept, 4, 11 en 18 oktober, 1 en 8 november

Prijs: inclusief alle materialen en bakken, glaasje limonade € 205,-

Kinderfeestjes

Zin in een kinderfeestje? Dat kan in de Blokhuispoort. De Blokhuispoort in Leeuwarden is allang geen gevangenis meer. Het is tegenwoordig een levendig kunstencentrum. Er wordt kunst gemaakt, er is kunst te koop én er zijn workshops voor jong en oud.

Ik geef kinderfeestjes waar kinderen, in echte bajesschorten, lekker creatief kunnen zijn. Ervaring en aanleg zijn niet nodig. Elk kind kan boetseren. En ik zorg voor deskundige begeleiding. Om elk kind voldoende aandacht te geven hanteer ik voor de kinderfeestjes een groepsgrootte van maximaal 8 kinderen. Naderhand wordt het boetseerwerk gebakken en geglazuurd. Als dat gebeurd is, kunnen ouders het ophalen en uitdelen. Uit reacties weet ik dat kinderen maar wat trots zijn, als ze hun werkstuk thuis laten zien! Je kunt kiezen uit:

Bijzonder bajes-feestje € 145,-

 • Demonstratie draaien op de draaischijfZelf je eigen potje draaienBoetseren; van klei een fantasiedier maken/een naambord maken en versieren
 • Limonade en iets lekkers
 • Duur: 2 uur
 • Wat je gemaakt hebt wordt gebakken en geglazuurd.


Bijzonder en exclusief bajes-feestje € 175,-

 • Demonstratie draaien op de draaischijf
 • Zelf je eigen potje draaien op de draaischijf
 • Schilderen op een porseleinen spaarvarken
 • Limonade en iets lekkers
 • Het porseleinen spaarvarken wordt geglazuurd.
 • Duur: 2 uur

  Start typing and press Enter to search