kinderfeestje-leeuwarden-pottenbakken

Kinderfeestjes

Coronamaatregelen vanaf 23 augustus 2021. We kunnen nog steeds doorgaan, mits we ons houden aan onderstaande richtlijnen.
1. Bij binnenkomst atelier: handen wassen met desinfectie-gel.  2. Niessen en hoesten in je elleboog. 3. Neus snuiten in een papieren zakdoek.

Potjes bakken in de bajes

Kinderfeestje

Zin in een kinderfeestje? Dat kan in de Blokhuispoort. De Blokhuispoort in Leeuwarden is allang geen gevangenis meer. Het is tegenwoordig een levendig kunstencentrum. Er wordt kunst gemaakt, er is kunst te koop én er zijn workshops voor jong en oud.

Wij geven kinderfeestjes waar kinderen, in echte bajesschorten, lekker creatief kunnen zijn. Ervaring en aanleg zijn niet nodig. Elk kind kan boetseren. En ik zorg voor deskundige begeleiding. Om elk kind voldoende aandacht te geven hanteer ik voor de kinderfeestjes een groepsgrootte van maximaal 8 kinderen. Naderhand wordt het boetseerwerk gebakken en geglazuurd. Als dat gebeurd is, kunnen ouders het ophalen en uitdelen. Uit reacties weet ik dat kinderen maar wat trots zijn, als ze hun werkstuk thuis laten zien! Je kunt kiezen uit:

Bijzonder bajes-feestje €360,-

  • Demonstratie draaien op de draaischijfZelf je eigen potje draaien
  • Boetseren; van klei een fantasiedier maken/een naambord maken en versieren
  • Limonade en iets lekkers
  • Duur: 2 uur
  • Wat je gemaakt hebt wordt gebakken en geglazuurd.

Hier vind je de algemene voorwaarden

    0

    Start typing and press Enter to search