cursus-keramiek

Workshop Keramiek

Ook heel geschikt voor moeder/dochters, zussen, een vrijgezellenfeestje of een personeelsuitje. Leer elkaar op een nieuwe manier kennen; verdiep de vriendschaps- of familieband.

Voor vrienden, vriendinnen, moeders en dochters geef ik speciale workshops. Heb je nog nooit met klei gewerkt, dan is dit een leuke kans om ermee kennis te maken.

Je kan kiezen uit

Een verrassings boetseer-arrangement of

Servies beschilderen en is in te vullen naar individuele smaak. Zo kan je kiezen uit een beker, een bordje of een kommetje, wat van tevoren door mijzelf is gedraaid op de draaischijf. Na het afbakken is deze geheel vaatwasmachine bestendig en gewoon te gebruiken. Het is heel leuk om achteraf uit je eigen servies te kunnen eten of drinken of

Een draaiworkshop. Hierbij kun je zelf je eigen potje of beker leren draaien op een elektrische draaischijf. Daarna worden ze met een gekleurde slib gekleurd. Om vervolgens door ons te worden gebakken en geglazuurd.

De workshops duren twee uur en kosten € 45,- per persoon, inclusief materialen en een kopje thee met iets lekkers erbij. Je kunt je aanmelden met twee of meer personen. Vanaf 5 deelnemers betaal je € 42,50 per persoon. Het maximum aantal is 20 personen. Datum en tijdstip in overleg.

    0

    Start typing and press Enter to search