Iets moois maken..

Zomerweek augustus 2021

Iets moois maken, creatief bezig zijn..ik heb er zoveel zin in!
Eindelijk heb ik daarvoor tijd en ruimte dus had ik me aangemeld bij ‘Lies Keramiek’ voor een zomerweek of driedaagse draaitechnieken met klei, in de oude gevangenis van Leeuwarden.
Een prachtige plek en sfeervol atelier. Fijn om te zijn en te werken.
Spannend vond ik het wel want hoe zou mijn hernieuwde kennismaking met klei zijn?
En wie zijn er meer..ik ben nog maar een beginner..
Maar vanaf het eerste moment tot aan de laatste dag heb ik genoten en heel veel geleerd. Lies gaf op een prettige manier regelmatig een duidelijke demonstratie en daarnaast veel ruimte om zelf aan de slag te gaan. Ze is een ervaren keramiste met kennis en vakmanschap. Het was een diverse groep, met starters zoals ik maar ook mensen met meer ervaring.
Het lijkt zo makkelijk en is lastiger dan je zou denken. Toch ben ik heel blij met en trots op mijn resultaten. In drie dagen hebben we gedraaid, afgewerkt en de gemaakte voorwerpen met onderglazuur kunnen beschilderen. Het was voor mij een intensieve maar mooie ervaring dankzij de fijne groep en de deskundige begeleiding.
Ik weet het zeker: hier wil ik graag mee doorgaan!

Hartelijke groet, Trynke Dag

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search