Su-Elle en haar moeder

Hi Lies!

Toen mijn moeder’s verjaardag eraan zat te komen wist ik niet zo goed wat ik haar wilde geven. Ik wilde er graag iets speciaals van maken wat niet gemakkelijk te vergeten was. Na een beetje zoeken op internet kwam ik bij de website van Lies, waar ik het leuke idee van een moeder-dochter workshop vond. Dit leek me een mooi geschenk wat ons beide bij zou blijven.

De workshop was leuk, gezellig en heel leerzaam. Het was interessant om Lies te horen vertellen over de dingen die ze maakte en het was super tof om zelf iets te mogen boetseren wat je voor altijd kunt bewaren. Je hoeft je ook niet druk te maken over je boetseercapaciteiten, Lies is super behulpzaam en heeft veel leuke voorbeelden klaarliggen. Mijn moeder en ik hebben beide gekozen een kan te maken. In de bodem mochten we een symbool voor elkaar stoppen. Ik vond het een heel mooi idee dat dit symbool er altijd in verstopt zal zitten.

Ik ben blij dat ik deze ervaring met mijn moeder heb mogen delen. Als je iets bijzonders samen wilt doen is dit zeker aan te raden!

Groetjes, Su-Elle 🙂 

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search