cursus-keramiek

Cursus Keramiek

Coronamaatregelen vanaf 23 augustus 2021

We kunnen nog steeds doorgaan, mits we ons houden aan onderstaande richtlijnen.

1. Blijf thuis bij klachten van jou of je huisgenoten. 2. Bij binnenkomst atelier: handen wassen met desinfectie-gel.  3. Niessen en hoesten in je elleboog. 4. Neus snuiten in een papieren zakdoek. 5. Houdt in het atelier 1,5 meter afstand.

Cursus keramiek

Deze cursus biedt je les in het maken van ‘duimpotjes’, opbouwen met kleiringen, opbouwen met kleiplaten, het werken in een mal en het decoreren van de voorwerpen. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om te leren draaien op een elektrische draaischijf. Ben je gevorderd, dan wordt het een programma op maat.
De cursus keramiek heeft een exclusief karakter vanwege de persoonlijke begeleiding en de kleine groep van maximaal acht personen. Het gaat om tien wekelijkse cursussen van 2 ½ uur per keer. En wat ook leuk is, wij hanteren een zgn strippenkaartsysteem: kun je een keer niet, dan schuift de les gewoon een week op. De cursussen zijn op: maandagochtend 09.30-12.00; dinsdag- en donderdagavond 19.00-21.30; zaterdagochtend 10.00-12.30

Zodra er plaats is kun je ‘aanschuiven’. Dus heb je zin, bel 06-12338374 en wie weet, kun je direct beginnen!

De cursus kost € 330,- exclusief € 9,-/kg te bakken klei.

Nieuw: Inloopatelier voor alle cursisten. Het atelier Lies Keramiek is elke dinsdag en donderdag van 09.00-13.00 en 13.00-17.00uur open voor vrij gebruik van alle materialen. Een van ons is ook aan het werk en je mag altijd vragen stellen. Er is geen les.

Het gebruik van het Inloopatelier kost €  140,-. Hiervoor krijg je een tien-strippenkaart en voordat je begint laat je hem afstempelen in ons atelier.

Hier vind je de algemene voorwaarden

    0

    Start typing and press Enter to search