keramiek-workshop

Workshop Keramiek

Coronamaatregelen vanaf 23 augustus 2021

We kunnen nog steeds doorgaan, mits we ons houden aan onderstaande richtlijnen.

1. Blijf thuis bij klachten van jou of je huisgenoten. 2. Bij binnenkomst atelier: handen wassen met desinfectie-gel.  3. Niessen en hoesten in je elleboog. 4. Neus snuiten in een papieren zakdoek. 5. Houdt in het atelier 1,5 meter afstand.

Workshop keramiek

Deze workshop is ook heel geschikt voor moeder/dochters, zussen, een vrijgezellenfeestje of een personeelsuitje. Leer elkaar op een nieuwe manier kennen; verdiep de vriendschaps- of familieband.

Voor vrienden, vriendinnen, moeders en dochters geef ik speciale workshops. Heb je nog nooit met klei gewerkt, dan is dit een leuke kans om ermee kennis te maken.

Je kan kiezen uit

Een verrassings boetseer-arrangement of

Een draaiworkshop. Hierbij kun je zelf je eigen potje of beker leren draaien op een elektrische draaischijf. Daarna worden ze met een gekleurde slib gekleurd. Om vervolgens door ons te worden gebakken en geglazuurd.

De workshops duren twee uur en kosten € 51,- per persoon, inclusief materialen en een kopje thee met iets lekkers erbij. Je kunt je aanmelden met twee of meer personen. Als je je met 2 of meer personen aanmeldt kan het zijn dat jouw groepje aangevuld wordt met anderen. Dit is wel zo gezellig. Vanaf 5 deelnemers betaal je € 45,-  per persoon. Het maximum aantal is in Corona tijd 8 personen. Datum en tijdstip in overleg.

Hier vind je de algemene voorwaarden

    0

    Start typing and press Enter to search