Een uitstekende mix van opdrachten en de vrijheid om te maken wat je zelf graag wilt!

” Van tevoren had ik misschien eigenlijk liever willen draaien, maar achteraf ben ik juist heel blij dat ik heb meegedaan aan de zomerworkshop ‘handvormen en mille fiori’, want het was echt leuk en interessant om met deze vormen kennis te maken. Ik had nauwelijks ervaring, en daar maakte ik mij een beetje zorgen over, maar was helemaal niet nodig. Lies begeleidt je precies op je eigen niveau. De workshop is een uitstekende mix van opdrachten en de vrijheid om te maken wat je zelf graag wilt.

Van ‘mille fiori’ had ik nog nooit eerder gehoord, maar het bleek een heel leuke techniek om te ‘schilderen’ met klei. I’m hooked!
De sfeer rondom de cursus -de prachtige locatie en de dito studio, de lekkere koffie en lunches met zelfgedraaid servies, de gezelligheid- droegen voor mij allemaal bij aan een erg leuke week. Een aanrader. ”

Veel groeten,
Esther Marije

Recent Posts

Start typing and press Enter to search